Murer & Tømrer

Når du skal have udført murer- eller tømreropgaver, er det vigtigt, at opgaven håndteres af en professionel fagmand med mange års erfaring i branchen, så du sikrer dig det bedst mulige resultat. Den erfaring finder du hos HBS-Entreprise.

Entreprenørfirma med faglig stolthed

Firmaet består udenlukkende af ffolk som i gennem årene har opbygget en stor viden om vores fag og om håndtering af mange forskellige opgavetyper. Det vil også sige, at vi er vant til at sætte vores kunders ønsker i centrum og skræddersy arbejdet efter det individuelle behov.

Vi håndterer både opgaver for private og erhverv samt projekter i licitation. Om det er renovering, ombygning, nye vinduer, tagudskiftning eller noget helt andet, kan vores dygtige murere og tømrere klare opgaven.

Sans for detaljerne

Hos HBS-Entrepise arbejder vi med sans for detaljerne og helheden. For os er det ikke nok, at håndværket er i orden. Det skal også se pænt ud.

Derfor sørger vi altid for at gennemgå arbejdet grundigt, når det er afsluttet, så vi kan levere et resultat, vi kan være stolte af, og som lever op til dine forventninger.

Kontakt os, hvis i mangler en professionel partner til jeres murer- eller tømreropgaver.

Hoved- og totalentreprise

Når boligen, børnehaven eller erhvervsbygningen skal bygges op fra bunden eller renoveres, er der meget, der skal ordnes og tages hensyn til. Materialer skal udvælges, arbejdet skal koordineres mellem de involverede faggrupper, og tidsplaner skal overholdes.

Vi fører projektet til dørs

Derfor kan det være en stor fordel at have en professionel fagmand med vores ekspertise til at stå for hoved-eller totalentreprisen. På den måde skal du blot fortælle om dine ønsker og behov og lade os om det besværlige arbejde. Vi sørger for at føre projektet sikkert i land.

Vi har et tæt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere, malere og gulvkyndige, som vi ved, lægger lige så stor vægt på kvalitet som os selv.

Det betyder et fuldført resultat, hvor der både er fokus på det gode håndværk og de pæne detaljer.
 

 

 

 

Murer Tømrer nordsjælland nyt tag

De rigtige priser på total opgaver

Kontakt os for et uforpligtende og skarpt tilbud på Jeres opgave - Intet er for småt eller stort !