Stubfræsning

Vi fjerner også træstubbe, bambus og buske uden skade på omgivelserne, ned til en dybde af ca 25 cm. under jordoverfladen.

Maskinen kræver kun et adgangsmål på 90cm bredde og 125cm højde. Således kan den passere de fleste åbninger. Man undgår således at skulle lave hul i hækken eller tage plankeværket ned, som ellers er nødvendigt ved opgravning med gravemaskine. Stubfræseren efterlader ikke synlige spor på græsplæner. Vi kan også køre på trapper med den, så det er heller ingen udfordring.

Ved stubfræsning raspes træstubben i stykker ned til en dybde af op til ca. 25 cm under niveau. Herefter kan hullet jævnes med jord, og der er ikke spor efter træstubben. Fliset som er tilbage, kan f.eks anvendes i bede, eller i hvert fald er det nu en lettere opgave at køre på lossepladsen med det, end en hel stub.

Ved bortfræsning af bambusrødder, vil jorden efterlades omtrent som det kendes det fra en alm. havefræser. Bambusrødderne skal blot rives sammen. Herefter har man mulighed for at så direkte hvor bambussen har stået tidligere.

Prisen for at få stubfræset dine rødder er billigere end du tror!

Rod størrelser op til 80 cm i diamater koster kun 500 kr at få fræset. Yderligere rødder på max. 80 cm koster 350 kr. pr stk. 

Vi kører i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ring eller mail for uforpligtigende tilbud på dine "rødder"

Nedrivning af hus Nedrivning af hus nordsjælland

Kontakt os for et godt tilbud!

Rod størrelser op til 80 cm i diamater koster kun 500 kr at få fræset. Yderligere rødder på max. 80 cm koster 350 kr. pr stk.