Nedrivning

JM Nedbrydning udfører alle former for nedrivningsopgaver. Om det er et helt hus, en havnekran eller bare nogle træer, som står i vejen for dig, så fjerner vi de

HBS-Entreprise udfører alle former for nedrivningsopgaver. Om det er en carport, et helt hus eller bare nogle træer, som står i vejen for dig, så fjerner vi det.


Stort som småt

Hos os er ingen opgaver for store eller små. Vi fjerner både legehuset i haven og den store virksomheds lagerbygning, når der er brug for at udvide forretningen. Alle får samme høje service og kvalitet.

Vi har stor erfaring inden for både totalnedrivning og oprydning, så hvis du skal have fjernet køkkenet, trappen eller huset, så kan I trygt ringe til os. Vores maskinpark er fra 2 tons og op til 21 tons gravemaskiner.

HBS-Entreprise udfører totalnedrivninger som selektiv nedrivning. Ved selektiv nedrivning forståes at materialer og affald sorteres i materialefraktioner. Dette sker direkte på byggepladsen inden bortskaffelse med henblik på størst mulig grad af genanvendelse af materialerne.

Først udtages evt. farlige stoffer såsom asbest, PCB og olie, herefter klargøres bygning til maskin nedrivning ved udtagning af materialer til direkte genanvendelse, inventar og effekt. Bygninger og konstruktioner nedtages i størst muligt omfang af maskiner monteret med sortergrab, knuse- og risteskovle.

Alt affald bortkøres til sortering og kommunale godkendte modtagestationer af godkendte transportører. Deponi og transport dokumenteres til brug hos myndighederne.

Konkurrencedygtige priser

Vores effektive arbejde gør, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser til dig, uden at gå på kompromis med kvailtet, service eller de aftaler vi har lavet med Jer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, på netop Jeres HBS-Entreprise udfører opgaver på hele sjælland

 

 


 

 

 

 

 

 

Tilbud på nedrivning    nedrivning af hus    nedrivning nordsjælland

De rigtige priser på nedrivningsopgaver

 

 

 

Kontakt os for et uforpligtende og skarpt tilbud på Jeres opgave - Intet er for småt eller stort !